Nieuws   Zoeken 

Anna's Babi Pangang
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond varkensfricandeau
IN een kom mengen
1/2 kopje azijn
6 eetl suiker
6 eetl ketchup
1 theel gember
2 theel vet-sin
4 eetl ketjap (zoet)
2 fijngesneden uien
sambal naar smaak
1 potje atjar tampoer
Bereiding:
Vlees in reepjes snijden en zachtjes gaar bakken. als het gaar is vuur hoog zetten en knapperig en bruin bakken. Dan de rest erbij doen en aan de kook brengen, vuur klein zetten en 10 min laten sudderen. Binden met maizena. Lekker met rijst,komkommer en kroepoek
Receptnummer: 4804 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept