Nieuws   Zoeken 

ingar's 30 minuten hachee
Ingredienten: (3 pers.):
±75 gram croma
6-8 grote uien
2 blik cornedbeef (of vers v.d. slager)
zakje juspoeder
laurierblad
citroenschijf
Bereiding:
Bak de uien tot ze bijna bruin zijn, voeg de in stukken gesneden cornedbeef, laurier en citroen en ± 0,75 liter water toe. Laat geheel 20 minuten sudderen en voeg de juspoeder al roerende toe. Verwijder de citroen en laurier.
Receptnummer: 4809 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: ingar
Opmerking:
lekker met sla en stokbrood, aardappelen en bietjes, (instant) puree met wortelen en doperwtjes, etc.etc.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept