Nieuws   Zoeken 

Sonja's snelklaar/restjes spaghetti
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr rundergehakt (of blikje tonijn/koolvis/gamba's etc.)
1 ui
groente restjes (vb soepgroente, stukjes courgette, broccolli, champignons, wat je ook in huis hebt)
teentje knoflook
oregano (lekker veel)
1/2 pot Sugo Casa (picante of traditionelle)
Spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti. In de tussentijd gehakt rullen (of vis aanbakken), uitje erbij fruiten + groenten toevoegen en meebakken (Als je koolvis neemt moet je deze even uit de pan nemen). Saus erbij (indien vis, nu de vis weer toevoegen) met knoflook en oregano. Even doorwarmen. Spaghetti en saus zijn tegelijk klaar. Lekker met wat parmezaanse kaas.
Receptnummer: 4813 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Ik doe dit vaak. Ook doe ik gewoon restjes saus van de dag ervoor erdoor. Klinkt vreemd, maar een restje kerriesaus (of pangangsaus, tjaptjoy etc.) door de tomatensaus doen smaakt toch zeer lekker. Mijn man vraagt wel eens hoe ik de saus heb gemaakt omdat ie dan zo lekker smaakt. Ik kan dan niet anders zeggen dan dat ik het niet meer weet.
Ik heb zelf nog nooit meegemaakt dat het niet lekker smaakte. Het is gewoon een kwestie van proberen. Veel succes en eet ze.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept