Monchou paascakejes
Ingredienten: (16 pers.):
ingrediënten voor ca. 16 stuks:
150 gr. boter
150 gr. witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
150 gr. zelfrijzend bakmeel
zout
16 MonChou cakevormpjes
100 gr. Monchou Verse Roomkaas
2 el (sinaasappel) limonadesiroop of jam
16 chocolade paaseitjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150C. Klop de boter (op kamertem- peratuur) met de suiker gedurende 10 min. Voeg één voor één de eieren toe. Zeef het bakmeel met het zout en spatel dit door het botermengsel. Vul de vormpjes voor ruim de helft met deeg. Bak ze in 20 min. goudgeel en gaar. Klop de MonChou Verse Roomkaas met een mixer los en roer de siroop of jam erdoor. Bestrijk de afgekoelde cakejes met een dikke laag MonChou en zet er een paaseitje in
Receptnummer: 483 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Verse Roomkaas recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept