Nieuws   Zoeken 

Ine's bietjesstamppot met gehakt
Ingredienten: (4 pers.):
6 grote aard.
500 gr. bieten(kant en klaar)
3 goudrenetten
3 uien
1 eetl. boter
400gr. gekruid gehakt
zout peper
Bereiding:
kook de aard met wat zout gaar. Snij de bieten in blokjes. Schil de appels en snij ze in blokjes. Snij de uien in ringen. Fruit de ui 3 min. Haal de ui uit de pan.Hou de ui warm. Bak het gehakt in een koekepan rul. Pureer de aard. met de bieten en de appels. Verwarm de stamppot ca. 5 min. goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de stamppot over 4 borden met daarop de uiringen het gehakt.
Receptnummer: 4835 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ine keuzink
Opmerking:
Als je er van houd kun je op je bord wat balsamico-azijn over de stamppot gieten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept