Nieuws   Zoeken 

Aardappelschotel met spitskool en pekelvlees van Rina
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr nieue aardappels
1 spitskooltje
1 pot calve aardappeltje anders(kruiden knoflook)
250 gr mager pekelvlees
mosterd
Bereiding:
Spitskool halveren en in reepjes snijden. Gekookte aardappels in plakken snijden Ovenschaal invetten en bodem bedekken met schijfjes aardappelen en met peper bestrooien spitskool erover en met peper en zout bestrooien Daaroverheen magere plakken pekelvlees besmeerd met mosterd. Alles opmaken en eindigen met aardappels. Aardappeltje anders erover gladstrijken Oven voorverwarmen en in ca 30 min gaar laten worden bij 200 graden. (ingeval van rauwe aardappels 45 min.)
Receptnummer: 4853 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept