Nieuws   Zoeken 

Reina's Chop Suey uit het westen
Ingredienten: (4 pers.):
500gr. mager varkens- of rundvlees
2 eetl. olie
1 ui fijngesneden
4 stengels bleekselderij in stukken van ong. 3 cm
2 theel. suiker
ruim 2 dl. water
1 theel. zout
1 theel. zwarte peper
1 eetl. maizena
350 gr. tauge
2 eetl. sojasaus
Bereiding:
Vlees in dunne stukken van ca. 1 cm snijden en bruin bakken in de hete olie. Vuur laag zetten dan de ui en bleekselderij erbij doen en 10 min. zachtjes doorkoken. Taugé, suiker, sojasaus en water toevoegen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes koken. Kruiden erdoor roeren. Maizena tot een papje roeren met 2 eetl. water en hiermee de saus binden. Laat het op een laag vuurtje staan terwijl je de spaghetti kookt. Vleessaus over de spaghetti scheppen.
Receptnummer: 4859 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
In plaats van spaghetti is rijst hier natuurlijk ook lekker bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept