Nieuws   Zoeken 

Sandy's fazant met selderpuree
Ingredienten: (4 pers.):
1 mooie fazant
1 knolselder
4 grote. aardappelen
3 sjalotten ( uien)
1l water
1l melk
1 dl room
boter
muskaatnoot,tijm,laurier
Bereiding:
braad de fazant mooi bruin samen met de sjalotten. voeg een beetje tijm, 1 laurier bl. toe. verder laten garen met deksel, laag vuurtje. zet de knolselder en de aardappelen in een kookpan. voeg de melk ,water toe. zet ze goed onder zodat ze niet boven blijven drijven. gedurende 20 min. laten koken. pureer ze wanneer ze klaar zijn met room, muskaat, peper en zout. blus de fazant met wat water zodat een jus krijg . opdienen met jus en puree.
Receptnummer: 4884 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 75 min. | Meer recepten van: sandy
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept