Forelmousse
Ingredienten: (4 pers.):
8 kwarteleitjes
2 el azijn
6 el olie
1 tl mosterd
zout en peper
mespuntje suiker.
150 gr. forelfilet
staafmixer
200 gr. MonChou Zacht & Luchtig
half zakje friseesla
spuitzak
bieslook
Bereiding:
Kook kwarteleitjes 5 min. Maak een dressing van azijn, olie, mosterd, zout, peper, en suiker. Pureer voor de mousse de forelfilet met een staafmixer. Klop MonChou Zacht & Luchtig 5 min en spatel het door de forelfilet. Verdeel de friseesla over 4 borden en besprenkel het met de dressing. Spuit de mousse met een spuitzak midden op de sla, leg 4 helften kwarteleitjes op het nestje en bestrooi met wat bieslook
Receptnummer: 489 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Zacht & Luchtig recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept