Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. Zalmfilet
250 gr. Kabeljauwfilet
450 gr. Voorgekookte krielaardappeltjes
300 gr. prei, gesneden
2 Venkelknolletjes
400 ml. (zak, blik) Mosterdsoep
Peper, zout, 4 eetlepels olijfolie | Bereiding:
De visfilets afspoelen onder de kraan en droogdeppen. De kabeljauwfilet en zalmfilet in 8 gelijke stukken snijden. De venkelknolletjes in zeer dunne plakjes snijden. (Gaat heel goed met een keukenmachine) Het groen apart houden voor de garnering. De prei in dunne ringen snijden. De olie verhitten en de venkel en prei in 5 minuten roerbakken. Zout en peper toevoegen. De krielaardappeltjes de vis en de soep toevoegen en het geheel tegen de kook aan op een laag vuur in ca. 10 minuten gaar laten worden. Het venkelgroen er als garnering over strooien. |