Nieuws   Zoeken 

Anna's kippelever met rozijnen
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kippelever
200 gr rozijnen
1/2 kopje azijn
1 eetl stroop
3 plakken peperkoek
1 eetl bruine suiker
peper en zout
Bereiding:
Lever afspoelen en in ongeveer 1 liter water koken. Als de lever gaar is deze afgieten en het kookvocht opvangen ,erbij doen azijn,stroop,peperkoek,rozijnen suiker peper en zout. Dit alles aan de kook brengen, ondertussen de lever kleinsnijden en terug in de pan doen en binden met maizena. Proeven of het niet te zuur is anders nog iets suiker erbij doen. Dit ongeveer 15 min laten pruttelen . Lekker met aardappelpuree en rode kool Kan ook als lunchgerecht met stokbrood
Receptnummer: 4904 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept