Nieuws   Zoeken 

Tortellini met ham in prei/lenteuisaus van Barbara
Ingredienten: (2 pers.):
Bakje koelverse groene tortellini met kaasvulling (Buitoni, 250 gram)
Ca. 150 gram hamblokjes
1 kleine ui
250 gram panklare prei
Zakje lenteuicrèmesoep (Knorr Finesse)
Parmezaanse kaas
Peper
Olie om te bakken
Bereiding:
Ui snipperen en in wat olie glazig bakken. Prei toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Hamblokjes erdoor scheppen en een minuut meebakken. Zakje crèmesoep door 3 dl. water roeren. Aan het prei/hammengsel toevoegen, aan de kook brengen en af en toe roerend 5 minuten zachtjes laten koken. Tegelijkertijd tortellini in 5 minuten gaar koken in ruim water met wat zout. Tortellini in vergiet uit laten lekken en door de prei/lenteuisaus roeren. Op smaak brengen met peper (geen zout). Over borden verdelen en er wat Parmezaanse kaas over strooien.
Receptnummer: 4911 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 13 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Lekker met komkommersalade of, om in kleur te blijven, een groene salade. Voor een vegetarisch gerecht kan de ham vervangen worden door een miniblikje erwtjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept