Marc's groene vis schotel |
Ingredienten: (1 pers.):
400 gram Verse of diepvries groente
200 gram Verse of diepvries koolvis
peper
ketjap manis | Bereiding:
Verhit een wok of braadpan en laat er wat boter of olijfolie in sudderen. Als de olie of boter op temperatuur is bak je de vis half gaar (eventueel eerst klein snijden). Als de vis halfgaar is doe je de groente erbij. Roerbak het geheel tot het gaar is. Voeg naar smaak nog wat peper zout en ketjap toe (of andere kruiden). Zorg ervoor dat de groente en vis goed door elkaar gehusseld zijn |
Receptnummer: 4939 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: marc |
Opmerking: Neem niet een soort groente maar verschillende soorten doorelkaar. Persoonlijk vind ik de diepvries groentes hiervoor uitermate geschikt (bv Groko bretonse pangroente). |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |