Inge's scampi met kreeftesaus
Ingredienten: (2 pers.):
rauwe scampi's ( gepeld) (eigen keuze)
1 teentje knoflook
1 ui
peper en zout
scheutje room
1 blik unox kreeftesaus
1 glas rode of witte wijn
Bereiding:
Fruit de ui ( de ui zeer fijn snijden) en de knoflook leg de scampi's in de pan en bak ze tot ze helemaal roze zijn. Haal de scampi's uit de pan en blus de pan met de wijn laat even koken doe daarna 3/4 van de unox soep onverdund erbij en als laatste doe je er een beetje room bij kruiden en leg daarna de scampi's terug in de pan tot alles terug warm is.
Receptnummer: 494 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Wauters Inge
Opmerking:
Tip: serveer met pasta of brood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept