Nieuws   Zoeken 

Margreet's Franse perziktaart
Ingredienten: (12 pers.):
1 blik perziken
1 dl dunne honing
2 takjes thijm
100 gr amandelspijs
kant en klare cake bodem
zakje taartgelei
Bereiding:
laat de perziken uitlekken en vang het sap op . snij de perziken in partjes. verwarm de honing met de thijm. vermeng de spijs met de helft van het honing mengsel en verdeel het over de bodem schik de partjes erbovenop. verwarm 1dl sap van de perziken met de rest van de honing en gebruik dit om de taart gelei aan te maken. bestijk de perziken hiermee. laat de taart opstijven. pas bij het serveren slagroom erop.
Receptnummer: 4963 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: margreet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept