Tine's vispotje van zalmfilet met zonnevis en dillesaus
Ingredienten: (5 pers.):
250 gr. zalmfilet
250 gr. zonnevis
1 pakje visdillesaus(knor)
1 visbouilliontablet
zout en peper
halve citroen
Bereiding:
De vis in stukken snijden peper en zouten in magnatronschaal doen,dan de saus maken met de bouilliontablet even in een steelpannetje aan de kook brengen,over de vis schenken dan 10 minuten volvermogen afgedekt met magnatronfolie in de magnatron. Dan als laatste besprenkelen met citroen
Receptnummer: 4998 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Inplaats van zonnevis kan je ook kabeljauw of scholfilet nemen. Lekker met aardappelpure en worteltjes of witlof salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept