Nieuws   Zoeken 

Reina's noten-ijsbollen met chocoladesaus
Ingredienten: (6 pers.):
1 liter vanilleijs
ca. 125 gram walnoten
3-4 eetlepels gemalen kokos
125 gram cocolade
4-5 eetlepels slagroom of koffieroom
Bereiding:
Schep het ijs in bollen en leg ze op een met plasticfolie bedekte schaal. Dek het geheel met een tweede laag folie af en leg de bollen ong. 1 uur in de diepvries. Hak ondertussen de walnoten en meng het walnotengruis met de gemalen kokok. Wentel de ijsbollen door het walnoten-kokosmengsel. Leg de bollen terug in de diepvries. Saus: Verbrokkel de chocolade in de room en verwarm dit al roerend zo lang tot de chocolade gesmolten is. Geef de warme chocoladesaus bij de ijsbollen.
Receptnummer: 5008 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept