Nieuws   Zoeken 

Renate's chili con carne
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram rundergehakt
1 groene paprika
1 rode paprika
3 middelgrote uien
2 a 3 teentjes knoflook
2 blikjes chilibonen (bonduelle)
1 pakje tomatenpuree
chilipoeder naar smaak
Bereiding:
Doe wat boter in de pan en wacht tot het bruin is,gooi de gesnipperde uien erin. Snipper ook de paprika's en doe die er doorheen. Rul nu het gehakt tot het gaar is. (het gehakt naar smaak kruiden ,paneermeel,beetje melk, paprikapoeder, kerrypoeder, peper en zout) Voeg de knoflookteentjes en de tomatenpuree er aan toe. Dan naar smaak de chilipoeder toevoegen. Even lekker door laten trekken en dan de chilibonen er door heen roeren en wachten tot die goed warm zijn. Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 5026 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Renate
Opmerking:
Bepaal zelf wat u bij de chili eet zoals bijvoorbeeld gewoon aardappelen of rijst.
Een frisse salade (tomaat , komkommer , ijsbergsla en een frisse yoghurtdressing)
is er lekker bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept