Marie-Louise's bami uit Thailand |
Ingredienten: (2 pers.):
Baminestjes voor 2 personen
400 gr. Roerbakmix (AH)
200 gr. Garnalen (rose)
Olijfolie
Chilisaus
evt. cashewnoten (ongezouten)
| Bereiding:
Kook de bami in kokend water met wat zout gaar. In de wok olijfolie verhitten en de roerbakmix roerbakken in ong. 5 min. Als de bami gaar is bij de groeten voegen, alsmede de garnalen even doorwarmen. Als je het lekker vindt kun je er een 50 gr. ongezouten cashwnoten toevoegen. Op het laatst even 4 eetlepels pittige chilisaus erdoorroeren en klaar is de kok. Eet Smakelijk |
Receptnummer: 5039 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Marie-Louise |
Opmerking: Een heerlijk makkelijk recept, als variatie op de garnalen, kipfilet in dunne reepjes gesneden. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |