Linda's Italiaanse kabeljauw uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
2 uien
knoflook
kabeljauwfilet(1 per persoon)
paprikapoeder
kerrie
peper
oregano
blik gepelde tomaten
geraspte kaas
Bereiding:
Uien in ringen snijden en licht bakken met knoflook naar smaak.In een ovenschaal uienmengsel en bevroren kabeljauwfilets(1 p/p) eropleggen. Naar smaak (beetje veel is lekker)paprikapoeder,kerrie,peper en oregano over de vis strooien. Een blik gepelde tomaten snijden en rond de vis leggen. Over het geheel geraspte kaas strooien, op de vis een dikke laag. In het midden van de oven stand 4 a 5 \ 200 C ongeveer 30 minuten.
Receptnummer: 5087 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: linda pieters
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept