Nieuws   Zoeken 

Hanny's hachee met piccalilly
Ingredienten: (2 pers.):
3 flinke uien
3 eetl. margarine
ca.350 gr. rundvlees in blokjes
3 eetl. ketjap manis
1/2 pot piccalilly
1 eetl. bruine suiker
Bereiding:
Uien snipperen. In braadpan 2(!) eetl. margarine verhitten en vlees rondom bruinbakken, 1 eetl. ketjap erdoor roeren. Intussen in koekenpan 1 etl. margarine verhitten. Ui ca. 3 min. fruiten. Erdoor scheppen: 2 eetl. ketjap, de piccalilly en de basterdsuiker. Ca. 10 min. zachtjes verwarmen. Uimengsel door het vlees scheppen. Op laag vuur met deksel op pan zo'n 3 uur stoven, af en toe roeren.
Receptnummer: 5154 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 180 min. | Meer recepten van: Hanny
Opmerking:
Dit recept kost wel veel tijd, maar is verder weinig bewerkelijk.
Uiteraard lekker met rodekoolstamppot
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept