Nieuws   Zoeken 

Utrechtse Lievertje
Ingredienten: (12 pers.):
400 gram zelfrijzend bakmeel
300 gram donker bruine basterd suiker
1,5 theelepel kaneel
1,5 theelpel koekkruiden
mespunt zout 4 dl melk.
vulling
50 gram sinassnippers
40 gram rozijnen
25 gram bigarreaux(franse vruchtjes
40 gram sucade
Bereiding:
Doe alle ingredienten in een kom tot en met de melk en roer hiervan een glad beslag.doe dan de vulling erbij en roer dit even door elkaar.Doe dit beslag in een ingevette en met bloem bestoven cakevorm en bak het in ca 70 min gaar.Laat de cake nog 5 min in de vorm afkoelen en keer het dan om op een schaal. Eet smakelijk
Receptnummer: 5181 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: R Karremans
Opmerking:
Oven voorverwarmen op 175 graden

Lekker bij de koffie
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept