Nieuws   Zoeken 

Ria's groentetaart
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. rundergehakt
1 zak stoofschotel
250 gr. champignons
1 teentje knoflook
1 geklutst ei
10 plakjes bladerdeeg
wat paneermeel
peper, zout, paprika en kerriepoeder
Bereiding:
ontdooi het bladerdeeg. bak ondertussen het gehakt rul en voeg het uitgeperste teentje knoflook, de stoofschotel, de gesneden champignons en de kruiden toe. Laat dit even lekker doorbakken en verwarm ondertussen de oven voor op 225 graden.
Bekleed een springvorm met het bladerdeeg, prik met een vork wat gaatjes in de bodem en strooi er wat paneermeel op.
Doe het gehakt mengsel in het bladerdeeg en giet het geklutste ei eroverheen. Dek het af met nog een velletje bladerdeeg en bestrijk dit met wat ei.
Zet het geheel ongeveer 25 min. in de oven.
Als het klaar is haal de springvorm los en snijd de taart in parten. En nu........smullen maar!!!!!
Receptnummer: 522 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Ria
Opmerking:
Dit is ook lekker om wat van het gehaktmengsel in een plakje bladerdeeg te doen, deze dichtvouwen en afbakken, serveer er wat chilisaus bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept