Nieuws   Zoeken 

Diana's spicy chicken
Ingredienten: (2 pers.):
kipfilet
ketjap manis
beetje oestersaus
peper en zout
uitje
teentje uitgeperste knoflook
chilisaus
witte wijn
verse kruiden bijv. verse munt en koriander
Bereiding:
Eerst blokjes kipfilet marineren in ketjap manis, sojasaus en een beetje oestersaus (mocht je één van deze producten niet hebben; dan niet) en wat peper en zout.
De bereiding: De gemarineerde kip aanbakken met een uitje en een teentje uitgeperste knoflook in wat olie. Dan een flinke scheut chilisaus toevoegen en ruim witte wijn. Dit laten inkoken totdat je een saus over hebt. Je kan nog verse kruiden toevoegen, zelf heb ik verse munt en koriander toegevoegd, wat de smaak wat krachtiger maakt. Serveer hierbij rijst, couscous of mie en een eigen keus groenten bij en klaar ben je.
Receptnummer: 523 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Diana van der Tuuk
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept