Nieuws   Zoeken 

Riet's zeeduivel en ananasspiesje met curry-rijst
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik a.560 gr.ananasschijven op sap
600 gr.zeeduivel
1 rode paprika
1 glas witte wijn
1 limoen
peper en zout
200 gr rijst
currypoeder
1 blokje groentenbouillon
Bereiding:
Kook de rijst in water met daarin het bouillonblokje Giet de rijst af en voeg dan de curry naar smaak toe.Houd dit warm. snijd de zeeduivel en de rode paprika in stukken. Laat de ananasschijven uitlekken en snijd die ook in stukken. Rijg de vis,paprika en de ananas afwisselend op spiesjes. Meng de wijn,het vruchtensap van ananas en het sap van de limoen in een schaal. Schik de spiesjes in een ovenschaal en giet het vruchtensap-wijnmengsel er overheen tot ze net onder staan. Breng verder op smaak met peper en zout. Plaats de schotel 10 min.in een voorverwarmde oven op 180 graden Serveer het warm op met de rijst.
Receptnummer: 5234 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Riet Karremans
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept