Nieuws   Zoeken 

Patje's aardappelroerbaksel
Ingredienten: (2 pers.):
5 vaste aardappelen (Nicola/Accent)
150 gr. kipfilet
1/2 bakje champignons
1 ui
Zout
2-3 el zonnebloemolie
Bereiding:
Schil de aardappels en snij ze in blokjes;
Bak de aardappels in een wok in zonnebloemolie op een niet al te hoog vuur, voeg wat zout toe;
Snij de kipfilet in stukken en gooi deze na 5 minuten in de pan bij de aardappels. Roerbak het geheel door elkaar;
Snij de champignons in vier stukken en snij de ui in halve ringen en gooi deze na weer 5 minuten in de pan.
Blijf het geheel goed roeren voor ongeveer 3 tot 5 minuten.
In 15 minuten een heerlijke maaltijd.
Receptnummer: 528 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Patje
Opmerking:
Tip 1: Een beetje provencaalse kruiden toevoegen.
Tip 2: In plaats van uien, bij het opdienen van het gerecht, een paar takjes bieslook in stukjes knippen en over het gerecht uitstrooien.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept