Nieuws   Zoeken 

Riet's kaasgehaktballen
Ingredienten: (4 pers.):
6 sneetjes oud bruin brood
1/2 theelepel kerrie poeder
1/2 blokje vleesbouilon
1/2 ui
ca 1 dl kokend water
2 ons belegen kaas in blokjes gesneden van 1/2 cm
Bereiding:
Doe het bouilonblokje in het water oplossen en laat het afkoelen. Snipper de ui. Maak het brood in kleine stukjes. Doe dan het brood, kaas, ui, kerrie en het bouilon in een kom en meng dit goed door elkaar. En laat dit even 10 min opstijven. Maak hiervan gehaktballen en duw ze plat. bak ze in de boter bruin en warm in ca 8 min. lekker met aardappelpuree en sla.
Receptnummer: 5297 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Riet Karremans
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept