Nieuws   Zoeken 

Thais van de Jenny met gehakt en spitskool
Ingredienten: (4 pers.):
rundergehakt, 500 g
spitskool, 450 g gesneden (zakje)
koriander
pandanrijst, 600 g
kokosmelk, 1 blik
thaise rode curry, potje (of eerder vers gemaakt)
bouillonblokje event.
Bereiding:
rijst koken, rundergehakt rullen, 2 tot 4 (hoe hot je wilt) eetlepels curry erbij, kokosmelk erbij, roeren, zachtjes laten borrelen, in de tussentijd koriander fijnsnijden, spitskool erbij, zo zacht laten worden als je lekker vindt (ik hou van redelijk knapperig), proeven en bepalen of je er nog een bouillonblokje in gooit, voor het serveren koriander over de curry strooien.
Receptnummer: 5301 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jenny
Opmerking:
in de zomer vervang ik de spitskool door chinese kool en sugarsnaps, altijd lekker met een oosterse salade van veldsla, taugé, kort geroerbakt eitje en sojahoningdressing erdoor en wat geroosterde pinda's erover
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept