Nieuws   Zoeken 

Barb's Finse visschotel uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
8 plakjes ontbijtspek lang
4 kabeljauwfilets uit de diepvries
1 snufje zout
4 Plakken belegen kaas
1 ui
1 klein blikje tomatenpuree
1 klein cupje creme fraiche (125 ml)
1 tl Marjolein
Bereiding:
Ontdooi de kabeljauwfilets. Verwarm de oven voor op 165 graden (gasoven stand 3/4). Leg de plakken ontbijtspek in de ovenschaal. Leg daarop de ontdooide kabeljauw. Bestrooi deze met zout. Leg op iedere filet een plak kaas. Snijdt de uien in ringen en leg deze op de kaas. Meng de marjolein met de tomatenpuree en de creme fraiche. Schep het mengsel op de uien. Ongeveer 25/30 minuten in de oven. Eet smakelijk!
Receptnummer: 5311 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Barbara-Eva
Opmerking:
Dit gerecht smaakt heerlijk bij wilde en witte rijst of bij notenrijst. Serveer er een frisse salade bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept