Ingredienten: (4 pers.):
400 gr.3-kleurige pasta
2 uien
cayennepeper
1 rode paprika
200 gr.geraspte parmazaanse kaas
2 teentjes knoflook
1 blikje champignoncrème soep
250 gr. champignons
2 bakjes crème fraiche
2 blikjes tonijn
peterselie | Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta zoals beschreven is op de verpakking. Snipper de uien, champignons en paprika. Fruit dit alles. Voeg hier aan toe: blikje champignoncrème soep, de 2 blikjes tonijn en de 2 crème fraiche. Verwarm het geheel en voeg naar smaak de cayennepeper toe, als laatste komt de helft van de geraspte kaas bij het geheel. De inmiddels gare pasta in de saus scheppen. Dit alles in een ovenschaal scheppen, bestrooien met de rest van de geraspte kaas en de peterselie. Plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven en eet smakelijk maar! |