Nieuws   Zoeken 

Sonja's verstopte kabeljauw croq uit terracotte pot
Ingredienten: (2 pers.):
2 stukken kabeljauw (100-150gram per stuk)
200 gram aubergine
1 ui
paar worteltjes
Sugo casa saus ui/knoflook (1/2 pot)
knoflook
bouillon
400 gr. voorgekookte aardappelpartjes
cornflakes
2 terracotte schaaltjes.
Bereiding:
Aubergine, ui en wortel in stukjes snijden. Worteltjes roerbakken in olijfolie, ui toevoegen en aubergine toevoegen en 3 minuten roerbakken. In de schaaltjes de aardappelpartjes verdelen. Hierbovenop de helft van het groente mengsel verdelen. Hierop de vis leggen en daarbovenop de rest van het groente mengsel. De sugo saus opwarmen en knoflook en bouillon naar behoefte toevoegen. Dit mengsel over de schaaltjes verdelen. Schaaltjes met aluminiumfolie afdekken (of als je deksels hebt deze erop zetten) en 15 minuten in een oven op 200ÂșC zetten. Daarna deksels/folie eraf halen en cornflakes eroverheen strooien en nog 5 minuten in de oven zetten.
Receptnummer: 5327 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Serveer er een groene salade bij. Het is ook lekker om een scheutje rode wijn of een eetlepel pesto toe te voegen aan de saus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept