Nieuws   Zoeken 

Barbara's pittige kapucijnerschotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
1 rode paprika
1 gele paprika
125 gram champignons
1 eetlepel milde curry pasta (Patak’s)
1 pot kapucijners
1 blikje knakworstjes
1 eetlepel olie
Bereiding:
Snipper de ui. Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Veeg de champignons schoon en snij ze in plakjes. Laat de kapucijners uitlekken. Snij de knakworstjes in plakjes. Bak de uisnippers met de curry pasta ca. 2 minuten in de olie. Voeg de paprikareepjes en champignons toe en bak ca. 4 minuten mee. Voeg 1 dl. water toe en laat het geheel ca. 2 minuten zachtjes sudderen. Roer de uitgelekte kapucijners en de plakjes knakworst erdoor en laat het gerecht al roerend door en door warm worden.
Receptnummer: 5347 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Lekker met veldsla met blokjes feta en een yoghurt/dilledressing.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept