cindy's spinaziestamp op zijn italiaans |
Ingredienten: (4 pers.):
diepvries spinazie voor 4 personen
aardappels voor 4 pers.
1 rode paprika
pakje baconreepjes
pijnboompitjes
potje pesto (naar keuze)
scheut groene olijfolie
zakje parmezaanse kaas | Bereiding:
Aardappels koken en stampen met scheutje creme fraiche of melk. Paprika schoonmaken en in piepkleine stukjes snijden. Pijnboompitten even bakken in een droge koekenpan. Baconreepjes uitbakken en het vet afgieten. Spinazie verwarmen en door de aarappelstamp. roeren. Doe daarbij de pitjes, een half potje pesto, de rode paprika en een scheut olijfolie...meng door elkaar. Als laatst de parmezaanse kaas en de baconreepjes en doorheen scheppen. Serveer met een lekker pittig stukje vlees zoals een gemarineerde speklap en een glas helder koud bronwater. Eet smakelijk! |
Receptnummer: 5371 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: cindy |
Opmerking: een voedzaam maar gezond gerecht... |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |