Nieuws   Zoeken 

Wendy's carpaccio met honing mosterddressing
Ingredienten: (4 pers.):
2 pakjes carpaccio
mooie sla, zoals lollo rosso
pijnboompitten
croutons (kun je kant en klaar kopen)
Dressing:
2 el azijn
6 el zonnebloemolie
1 el gembersap
2 el honing
2 el pitjesmosterd
1 el grove mosterd
1 eigeel
peper en zout
Bereiding:
Maak de dressing door alle ingrediƫnten behalve de olie bij elkaar te doen in een mengbeker en met een staafmixer goed blenderen. Even proeven en desgewenst nog wat mosterd of honing toevoegen. Daarna de olie erdoor en goed mixen. Dit wegzetten in de koelkast. Op een bord de sla in het midden leggen met de pijnboompitjes (even roosteren in een droge koekepan) en de croutons. Daaromheen de carpaccio leggen en vlak voor het serveren de dressing eroverheen druppelen, ook in de sla.
Receptnummer: 5384 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Wendy
Opmerking:
Dit recept heb ik eens gekregen van een ober in ons favoriete restaurant in Hilvarenbeek waar we vooral voor de heerlijke carpaccio kwamen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept