Nieuws   Zoeken 

Sonja's pittig zoete kerrie madras kool
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram chinese kool (of andere kool)
200 gram varkenslapjes
2 eetlepels kerrie madras
1 theelepel bouillonpoeder
klein blikje perzik
Bereiding:
Snij de chinese kool en het vlees. Bak het vlees aan in wat olie en voeg de kool toe. Even roerbakken tot deze geslonken is. Dande kerrie, het bouillon erbij en het blikje fruit met sap. Even goed doorwarmen. Er lekker met Lassie notenrijst of meergranenrijst.
Receptnummer: 5401 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Om het extra pittig te maken kan je nog wat sambal erbij doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept