Nieuws   Zoeken 

Hanny's macaroni met gehakt en yoghurtsaus
Ingredienten: (4 pers.):
3 uien
3 tenen knoflook
1/2 liter yoghurt
zout,peper
3 eetl. margarine
500 gr. rundergehakt
blikje tomatenpuree
1 theelepel paprikapoeder
pak elleboogmacaroni
Bereiding:
Uien snipperen, knoflook pellen en boven kom uitpersen. Yoghurt erdoor roeren en op smaak brengen met zout. In braadpan 2 eetl. boter verhitten en ui ca. 5 min. fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 15 min. bruinbakken. 1 dl heet water en tomatenpuree erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. Met deksel op pan ca. 20 min. zachtjes laten sudderen. Intussen macaroni met zout of bouillonblokje gaarkoken en goed afgieten. 1 eetl. boter erdoor scheppen. Macaroni en yoghurtsaus door gehakt scheppen.
Receptnummer: 5420 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Hanny
Opmerking:
Recept uit Turkije
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept