Tine's Griekse schotel van gebakken kabeljauw
Ingredienten: (4 pers.):
4 kabeljauwfilets
2 grote courgettes
2 teentjes knoflook
2 vleestomaten
1 ui
gedroogde tijm
100 gr fetakaas
olijfolie
bloem
zout en peper
Bereiding:
In hapjespan ui, courgette en knoflook bakken in de olie, dan de tomaat erbij. Roer de fetakaas, tijm, zout en peper erbij. Dan alles in magnatronschaal storten, ongeveer 10 minuten garen. Ondertussen de bloem mengen met tijm, peper en zout. De filets door het bloemmengsel halen. Dan in de hete olie aan beide kanten mooi bruin bakken, ongeveer 8 min.
Receptnummer: 5428 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Het kan ook zonder fetakaas als je niet van kaas houdt,smaakt ook heel goed zonder.Eventueel kan je er ook wat witte wijn door het groentemengsel doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept