Nieuws   Zoeken 

Olga's pasta bagna cauda
Ingredienten: (2 pers.):
Spaghetti nummer 3
6 tenen knoflook, of meer!
5 ansjovisjes, evt. meer!
(is wel zout hoor)
olijfolie naar smaak toevoegen.
Bereiding:
Kook de spaghetti. Let erop dat dunne spaghetti al snel te gaar is. En dat komt de smaak van deze delicate saus niet ten goede.
Verwarm de olijfolie in een pannetje en gooi de visjes erin. Met een houten lepel werk je ze wat los, en pers je daarna de knoflook erdoor. Doe acuut het vuur uit, anders wordt de knoflook bruin en bitter. Giet de spaghetti af en meng er flink wat olijfolie doorheen. Werp de spaghetti nu in de pan met vis en meng het zaakje goed door elkaar, zodat de smaken zich goed vermengen. En dan nu....Mnjammieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Wijn is hier erg lekker bij. Probeer eens een Pinot Grigio of een Spaanse Gato Negro. Vrees niet voor de hoeveelheid knoflook, trust me....het is lekker!
Receptnummer: 543 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Olga
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept