Nieuws   Zoeken 

Henriette's reepjesvlees met mexicaanse groenten en rosti schotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 zak aviko rosti
500 gram shoarma of gyros of ander reepjes vlees
1 blik mexicaanse mix van bonduelle
gerapste kaas
Bereiding:
Bak het reepjes vlees in een pan en doe het daarna in een ovenschaal, bak daarna de rosti net even bruin doe ondertussen de mexicaanse mix over het vlees in de ovenschaal en daarna de rosti er overheen als laatste nog even een laagje kaas en dan een minuut of 10 a 15 in de oven zodat de kaas een beetje bruin wordt.
Receptnummer: 5436 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: henriette van weenen
Opmerking:
Heel makkelijk, erg lekker en weinig afwas.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept