linda's visschotel
Ingredienten: (2 pers.):
bosje lente-uitjes
125 gr. champignons
boter
1 el bloem
1 el citroensap
1 dl melk
0,25 dl slagroom
1 el (dragon)mosterd
peper en zout
300 gr. verse kabeljauwfilets of 2 diepvries stukken
geschaafde amandelen
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Snijd de lente-uitjes in ringen en de champignons in plakjes en roerbak ze in wat boter.
Roer er de bloem door. Voeg het citroensap toe en beetje bij beetje de melk en de slagroom. Saus 3 min. zachtjes laten koken. Roer er de mosterd door en peper en zout naar smaak.
Verse kabeljauw even afspoelen onder de kraan en in stukken van 10 cm snijden. Deze naast elkaar in een ovenvaste schaal leggen. Diepvries kabeljauw kan gelijk in een schaal gelegd worden. Schep de saus erover en strooi eventueel wat geschaafde amandelen erover heen. Laat de vis in circa 20 a 30 min gaar worden.
Receptnummer: 544 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Linda bierman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept