Heidi's kip zoals alleen Marijke ze kan maken |
Ingredienten: (4 pers.):
3 dikke ajuinen
3 dubbele kipfilets
1 hele grote tas ketchup (3/4 tomatenketchup en 1/4 curryketchup)
1 grote tas bruine kandijsuiker
1 scheut doorgekookte azijn | Bereiding:
De kipfilets aanbakken en laten bruinen. De ajuinen in grote blokjes snijden en aanbakken. Bij de ajuin de ketchup, de kandijsuiker en de azijn toevoegen. De kipfilets in de saus doen en nog laten pruttelen. |
Receptnummer: 5445 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Heidi |
Opmerking: Hoe langer de kipfilets in de saus pruttelen, hoe lekerder !! Voor het beste resultaat maak je dit best een dag op voorhand. Superlekker met ananas of ander fruit uit blik en met rijst of croquetten. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |