Nieuws   Zoeken 

Sandy's victoriabaarsfilet met waterkers
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr victoriabaarsfilet
2 bosjes waterkers
1 bosje bieslook
2 eetl. droge witte wijn
150 gr boter
2 eetl. olijfolie
peper,zout
serveren met aardappelen
Bereiding:
rist de waterkers af en was de waterkers zorgvuldig. droog ze af. laat 20 gr. boter smelten in een kookpot en doe de waterkers erin. kruiden met peper en zout. en laat 1 min. bakken. zet even opzij. je kan ondertussen de aardappelen koken. snijd het bieslook fijn en meng het door de rest van de boter. smeer de visfilet in met olijfolie. kruiden met peper en zout en bak de visfilet. ondertussen warmt u de 2 eetl. droge wijn op in een steelpannetje. voeg de bieslookboter beetje bij beetje toe onder de wijn en gedurend roeren. verwarm de waterkers even op. opdienen met aardappelen en de bieslooksaus en waterkers omringt rond de visfilet.
Receptnummer: 5455 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: sandy
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept