Nieuws   Zoeken 

Noëlle's roergebakken kalkoen met witlof
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. kalkoenschnitzel
2 struiken witlof
25 gr. boter
Zout, peper
1/8 l creme fraiche
1/2-1 el grove mosterd
1 el gesnipperde bieslook
Bereiding:
Snij de schnitsel in smalle reepjes.
Maak de witlof schoon, en snij ook in smalle reepjes.
Verhit de boter, en roerbak de reepjes kalkoen rondom bruin, bestrooi ze met zout en peper.
Voeg de witlof en de creme fraiche toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het mengsel zachtjes ca. 3 min. pruttelen tot de witlof beetgaar is en roer dan de mosterd erdoor.
(als mosterd wordt verhit verliest hij zijn pittigheid).
Lekker met rijst of macaroni.
Receptnummer: 546 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: No?lle Verveer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept