Nieuws   Zoeken 

Engeman's sayoer lodeh
Ingredienten: (4 pers.):
2 zakjes sajoer lodeh
1 grote winterpeen
1 pond sperciebonen
1 zakje petebonen(toko)
1 tahoe
3 lombok(pepers toko)
2 blikken mais
1 spitskool
1 blikje bamboeslierten
3 liter water,suiker en zout
Bereiding:
water laten koken met de zakjes sayoer boontjes en wortels in stukjes snijden en mee koken.Daarna de mais erbij doen.dan petebonener in doen.Als alles een beetje gaar is dan pas de tahoe en de spitskool.Het alles op een laag vuurtje.En dan zout en suiker naar smaak.
Receptnummer: 5464 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: roos engeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept