Nieuws   Zoeken 

Betty's visgoulash
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
300 gram kabeljauwfilet
1 kleine gerookte makreel
4 aardappelen
2 el boter
1 teentje knoflook
1,5 el bloem
1 tl basilicum
1 tl worcestershiresaus
0,5 blik gepelde tomaten (stukjes)
1/8 liter slagroom
2 takjes peterselie
Bereiding:
Snipper de ui. Snijd de kabeljauw in stukjes en bestooi ze met peper en zout. Maak de makreel schoon en verdeel deze ook in stukjes. Snijd de geschilde aardappelen in blokjes. Verhit in een braadpan de boter en fruit de ui ca. 3 minuten. Pers dan de knoflook erboven uit, roer de bloem erdoor en voeg de kabeljauw, makreel, aardappelen, basilicum, worcestershiresaus en de tomaten(stukjes), met het vocht, toe. leg het deksel op de pan en laat dit ca. 30 minuten** zachtjes stoven. Roer dan de slagroom erdoor en breng op smaak met peper en zout. Doe het gerecht eventueel over in een schaal en knip de peterselie erboven fijn
Receptnummer: 5507 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Lekker met Rijst en b.v. (Witte Kool)salade. Dat kan natuurlijk ook met diepvries kabeljauwfilet, die u dan uiteraard eerst moet ontdooien. Let er vooral op dat de aardappelblokjes goed gaar zijn
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept