Nieuws   Zoeken 

Betty's gevuld stokbrood met ijsbergsla
Ingredienten: (4 pers.):
2 kleine stokbroden
1 groen paprika
50 gram kruidenboter
8 el kant-en-klare tomatensaus
2 blikjes knakworst (à 200 gram)
100 gram geraspte kaas
1 krop ijsbergsla
3 tomaten
1 blikje mandarijnpartjes
sladressing naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de stokbroden in de lengte open en besmeer ze met kruidenboter en tomatensaus. Leg de knakworstjes op de onderste helft van het stokbrood, verdeel de paprikareepjes over de worstjes en strooi de geraspte kaas erover. Leg de bovenste helften erop en verpak de stokbroden in aluminiumfolie. Leg de verpakte stokbroden midden in de oven en laat ze in ca. 20 minuten goed heet worden. Snijd ondertussen de sla in reepjes en de tomaten in partjes. Meng de sla, tomaat en mandarijnpartjes en vermeng deze met een sladressing naar keuze. Snijd de stokbroden doormidden en serveer met de ijsbergsla
Receptnummer: 5508 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept