Nieuws   Zoeken 

Betty's Mexicaanse aardappelschotel met pekelvlees
Ingredienten: (4 pers.):
1 dl (zonnebloem)olie
1 zak aardappelblokjes (450 gram)
2 pakjes groentemix Mexico (diepvries)
300 gram mager pekelvlees (stukje)
1 tl paprikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl knoflookpoeder
4 eieren
klontje boter
Bereiding:
De olie in een grote pan verhitten en hierin de aardappelblokjes 10 minuten omscheppend bakken. De groentemix toevoegen en 10 minuten meebakken, zo nu en dan omscheppen. Het pekelvlees in blokjes snijden en met het paprikapoeder, uipoeder, knoflookpoeder en peper en zout naar smaak toevoegen, even meebakken. De eieren in een klontje boter bakken en bij de aardappelschotel serveren
Receptnummer: 5511 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept