Tine's maaltijdsoep op z'n Russisch
Ingredienten: (4 pers.):
2 potten runderbouillon met vlees
2 bouillontabletten
2 teentjes knoflook
500 gr.gekookte bietjes of uit een pot
200 gr. gesneden savooiekool
2 grote aardappelen
2 uien
olijfolie
citroensap
zout en peper naar smaak
Bereiding:
In soeppan een bodem olie heet laten worden. uien en de knoflook fruiten. Giet de bouillon met het vlees in de pan bij de uien. Doe dan de kool de aardappelblokjes en de in blokjes gesneden bietjes in de pan. Ongeveer 15 minuten zachtjes laten koken. Op smaak maken met citroensap, zout en peper.
Receptnummer: 5519 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Serveertip:Leg een dotje dikke yogurt of zure room op de soep. Lekker met bruin brood of warme broodjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept