Nieuws   Zoeken 

Noëlle's varkenshaasje met peterseliesaus
Ingredienten: (1 pers.):
25 gr Boter
1 Varkenshaasje ca 250 gr.
zout, peper
1/8 l creme Fraiche
5 el gesnipperde peterselie
1-2 tl pesto
Bereiding:
Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin. Bestrooi het vlees met peper en zout en braad het op een matig hoog vuur in 15-20 min gaar. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Schenk 1/2 dl water in de pan en roer het aanbaksel los. Voeg de creme fraiche, de peterselie en de pesto toe en breng het mengsel al roerende aan de kook. Laat de saus zachtjes iets inkoken. Snij het vlees in plakken. Roer de uitgelopen vleessappen door de saus en breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer het vlees met de saus. Lekker met tagliatelle en broccoli.
Receptnummer: 553 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: No?lle Verveer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept