Tine's spaghetti bolognese
Ingredienten: (2 pers.):
300gr.spaghetti
1 ui
2 teentjes knoflook
2 stengels bleekselderij
olijfolie
250 gr.rundergehakt
tomatenketchup
peper en zout naar smaak
Bolognesaus(pot)
250 gr.champignons
Bereiding:
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. UI,knoflook en de selderij fijn snijden,in de olie wokken 3 min.Dan het gehakt toevoegen en rul meebakken.OP smaak brengen met peper en zout,champignons fijn snijden en toevoegen 5 min.bakken. ketchup er bij even laten meeverwarmen.Dan als laatste de bolognesesaus toevoegen .
Receptnummer: 5554 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Je kan het appart serveren,maar ook alles bijelkaar doen en zo op tafel zetten.
Evt.met geraspte kaas.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept