Tine's spaghetti bolognese |
Ingredienten: (2 pers.):
300gr.spaghetti
1 ui
2 teentjes knoflook
2 stengels bleekselderij
olijfolie
250 gr.rundergehakt
tomatenketchup
peper en zout naar smaak
Bolognesaus(pot)
250 gr.champignons | Bereiding:
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. UI,knoflook en de selderij fijn snijden,in de olie wokken 3 min.Dan het gehakt toevoegen en rul meebakken.OP smaak brengen met peper en zout,champignons fijn snijden en toevoegen 5 min.bakken. ketchup er bij even laten meeverwarmen.Dan als laatste de bolognesesaus toevoegen . |
Receptnummer: 5554 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx |
Opmerking: Je kan het appart serveren,maar ook alles bijelkaar doen en zo op tafel zetten. Evt.met geraspte kaas. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |